Η ΕLPEDISON φέτος στηρίζει και το ELPEDISON ΙRONKIDS GREECE NESTOR, τον πρώτο αγώνα για παιδιά γεμάτα ενέργεια, τόλμη, αποφασιστικότητα και αγάπη για τον αθλητισμό!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ IRONKIDS

Σχεδιασμένος για παιδιά ηλικίας 2-13 ετών, ο αγώνας ELPEDISON ΙRONKIDS GREECE NESTOR αποτελείται από διαφορετικούς δρομικούς αγώνες σε διαφορετικές αποστάσεις, σχεδιασμένες για τις ηλικιακές κατηγορίες των παιδιών ανά διετία.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

Το Σάββατο 4 Απριλίου, μία ημέρα πριν το IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino 2nd Edition, στο κέντρο της Γιάλοβας, 300 παιδιά ηλικίας από 2 έως 13 ετών θα τρέξουν 200 έως 1,500 m και θα γίνουν ELPEDISON ΙRONKIDS GREECE NESTOR

ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Τα ELPEDISON ΙRONKIDS GREECE NESTOR εμψυχώνουν και δίνουν τη σκυτάλη στους IRONMAN γονείς τους. Πραγματοποιούν το όνειρο κάθε γονέα, να μπορεί να μοιράζεται με το παιδί του και την οικογένειά του, αυτό που αγαπάει να κάνει, δηλαδή το τρίαθλο.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙRONKIDS

Τα παιδιά έρχονται πιο κοντά στον αθλητισμό, γεύονται τη χαρά του να βάζεις στόχους, να τους καταφέρνεις και να τερματίζεις, κερδίζουν ένα αναμνηστικό μετάλιο που τους θυμίζει την προσωπική τους προσπάθεια και εκπαιδεύονται στον ευγενή συναγωνισμό και την άμιλλα, χωρίς ειδικές βραβεύσεις στους πρώτους. Η συμμετοχή σε έναν αγώνα, η ΜΥΗΣΗ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ είναι η πιο ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ για ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ τους!